Sapo eshtë mbyllur procesi i votimit në 6-te bashkitë e vendit qe u votua sot.

Qytetarët e Durrësit, Vorës, Dibrës, Rrogozhinës, Lushjes dhe Shkodrës i’u drejtuan sot kutive të votimit për të zgjedhur kryetarët e rinj të bashkive.

Procesi i sotëm u zhvillua kryesisht i qetë, me disa problematika të vogla.

Tashme ngelet te filloje procesi i numerimit te votave.