E diel, 19 Maj, 2024

DENONCO

Qytetarë denonconi, mos jini thjeshtë një lexues, por bëhuni kontribues  i vyer.  Agjencia e lajmeve Jugulajm.net ju fton të denonconi çdo rast korrupsioni, problematikë, padrejtësi, shkelje të ligjit apo abuzim. Ju ftojmë të jemi bashkë si oponencë e fortë ndaj gjithçkaje që cënon demokracinë dhe liritë tona.

Jugulajm.net ju garanton se çdo e dhënë e juaja do jetë e mbrojtur dhe kurrsesi nuk do të përdoret për asnjë qëllim.

    Emër/Mbiemër (të domosdoshme)

    Adresë e-mail (e domosdoshme)

    Subjekti

    Mesazhi juaj (Denoncim ose problematikë)

    You cannot copy content of this page