Ministria e Shendetesise, ne buletinin e sotem ka bere me dije, se gjate 24 oreve te fundit jane regjistruar me covid-19:

33 në Tiranë, 6 në Fier, Gjirokastër, 5 në Elbasan, 4 në Sarandë, 3 në Mirditë, Patos, 2 në Lushnje, Delvinë, Devoll, Kuçovë, 1 në Shkodër, Kukës, Tropojë, Kurbin, Durrës, Kavajë, Mallakastër, Vlorë, Dropull, Pogradec.

Gjithaahtu ne 24 oret e fundit kane humbur jeten nga coronavirusi 3 qytetare:

një qytetar nga Kavaja 68- vjeç, një qytetar nga Tirana 71 vjeç dhe një qytetar nga Durrësi 77 vjeç.