Qyteti i Gjirokastres ka kaluar ne blackout total.

Prej 40 minutash mungesa e energjise elektrike ka ndodhur si pasoje e djegies se nje kabine elektrike, cka ka lene pa korrent gati 80% te konsumatoreve ne qytet.

Mbingarkesa ne rrjet ka shkaktuar avarine, qe ka provokuar reagimin e menjehershem te punonjesve te OSHEE Rajoni Gjirokaste,r te cilet jane ne vendngjarje dhe kane rikthyer para pak minutash energjine e munguar.