Në 30-vjetorin e FRESSH, Partia Socialiste po mban një event në ambientet e Amfiteatrit të Liqenit të Tiranës, ku fjalën hapëse e ka mbajtur Elisa Spiropali.

Nga foltorja ajo deklaroi se Edi Rama është qeveria, por edhe opozita e vendit.

Ja si eshte shprehur Spiropali:

Opozita e vërtetë e jona nuk janë ata mjeranë, por jeni ju të rinjtë. PS ka fituar garën me kundërshtarët, por kemi humbur garën me ambicien tonë. Gara jonë është vetëm me ëndrrën tuaj, opozita jonë jeni ju dhe kryeminsitri Edi Rama.