Presidenti Joe Biden ka shokuar sërish opinionin publik duke i dhënë dorën njerëzve të padukshëm pas fjalimit.

Të premten në Seattle, presidenti i SHBA Joe Biden, duket se ka shtrënguar duart me njerëz të padukshëm.

Ky veprim e bëri atë sërish objekt diskutimi në internet, pasi vetëm një javë më parë bëri të njëjtën gjë në një fjalim në Karolinën e Veriut.

Biden, i cili përfundoi turneun e tij kombëtar me një fjalim mbi reformat e propozuara, u kthye pasi i tha lamtumirë audiencës dhe shtrëngoi duart, por askush nuk ishte aty.

Më pas ai bëri një kthesë tjetër të vogël, me sa duket përsëri arriti në hapësirë të zbrazët.

Më pas, presidenti i Shteteve të Bashkuara iu kthye të pranishmëve me buzëqeshje dhe i falënderoi për vëmendjen ndaj fjalëve të tij.

Një gjë e ngjashme ka ndodhur një javë më parë. Pas fjalimit të tij në Karolinën e Veriut për reformën në infrastrukturë, presidenti ktheu shpinën në skenë dhe zgjati dorën për të shtrënguar duart, me… askënd afër tij. Më pas, duke u dukur paksa i hutuar, ai u afrua disa hapa më pranë podiumit.