Interviste e deputetit demokrat i Qarkut Gjirokaster, Prof. Dr. Tritan Shehu, dhene ne tv ”Fax News”.

Banoret e Lazaratit jane nje komunitet me vlera dhe parime demokratike te medha.
Ata u persekutuan nga ky rregjim.

Une i pershendes ata per kete qendrim qe kane mbajtur ndaj kesaj aventure te rrezikeshme te Rames.

Rama kerkon te behe kanabizimin e plote te vendit.

PD kaloi nje krize te rende prej 2019, duke marre forma edhe me te rrezikeshme prej 9 Shtatorit.

Sot po shkojme drejt normalizimit te grupit parlamentar e te gjithe strukturave tona.
Kemi perpara Kuvendin e 30 Prillit e me tej zgjedhjen e Kryetarit nga antaresia.
Cdo kush eshte i mirepritur te kandidoje, me tej do vendose vota e antereve.
Kriza ekonomike ne Shqiperi ka filluar prej vitesh, sot po arrin nivele tragjike.
PD po pregatitet per tu ballafaquar me kete rregjim.