Ministrja për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi, nuk e humbi shansin as sot për të bërë një tjetër ‘perle’, qe vetem ajo di qe t’i ”shpike’.

Keshtu gjatë fjalës në panelin e Kongresit të PS ku ishte e ftuar, ajo ka kërkuar ndjesë për diellin që ndriconte fort.

“Do falenderoj shumë panelistët dhe ndjesë për diellin e tepruar po ia keni dalë më së miri… Besoj se të rinjtë sot kanë mësuar disa gjëra të reja”, deklaroi ajo ndër të tjera.

Kjo nuk është hera e parë që Muzhaqi lëshon gafa.

Përpara disa javësh ajo tha se i takonte të lëvizte me makinë sepse ishte…ministre.