Ndodh ne Paskuqan te Kamzës.

Avokati i jep dhurata per vitin e ri klientit te tij.

Nje nder avokatet me te mire ne vend per çeshtje te renda penale Fran Dashi, ka ndermarre nje veprim jo te zakonte per profesionin e tij.

Krahas mbrojtjes ne gjykate te klientit te tij 15 vjecar nga Paskuqani pasi rezultoi fajtor per nje vjedhje te ndodhur ne posten e fshatit, gjykata vendosi te fuse ne burg te atin e 15 vjecarit, ndersa kete te fundit ta lere me arrest ne shtepi per shkak se eshte i mitur.

I ati i tij qe nuk kishte kryer asnje krim sot vuan ne qeli ndersa i biri autori i ngjarjes, festoi vitin e ri ne shtepi.

Avokati i njohur Fran Dashi, e ndau kete veprim human me Jugulajm.net çka me i rendesishem vlen xhesti i vajzave te tij qe jane me studime jashte vendit dhe ku derguan si dhurate 50 mije leke te vjetra, ndersa ushqimet u dhane nga avokat Dashi.

Veprime te tilla humane pak gjen sot ne vend.