Ministrja e Arsimit Evis Kushi, i është drejtuar me një mesazh nxënësve për rikthimin në shkollë pas përfundimit të pushimeve për festa.

Ndërsa uron që fëmijët të kenë kaluar pushime të gëzuara, Kushi thekson se rikthimi në shkollë është një mbështetje më shumë për njëri-tjetrin.

Po ashtu shprehet se për shkak të situatës së pandemisë dhe përhapjes së varianteve të reja të COVID.

Kujdesi duhet të jetë edhe më i shtuar dhe se shkollat e hapura dhe prezenca fizike kërkon më shumë përgjegjësi.