Nga Ylli Dylgjeri

Mund të ketë akoma njerëz të paqartë e sërish të pyesin:

PSE?

Sepse sot Shqipëria është e kriminalizuar, me numrin më lartë të krimineleve për 1000 banorë.

Europë.

Sepse sot Shqipëria është vendi i parafundit per Shërbimin Shëndetësor!

Sepse sot Shqipëria është vendi me numrin më të larte të emigracionin në Europë!

Sepse sot Shqiperia ka faturën më të lartë për çdëmtimin e Nëpunësve Civil nga Gjykatat per largime nga puna në mënyre arbitrare.

Sepse sot Shqipëria është vendi ku borxhi i jashtem eshte 81% PBB.

Sot Shqipëria është vendi që edhe vetë shqiptaret e urrejnë.

Nëse nuk vetëlargohesh sot, nesër do të braktisin shumica e shqiptareve, dhe pasnesër do të të shporrin të gjithë… dhe nuk do te mund të të shpëtoje askush, as ata qe te mbrojne apo te nxisin sot, pavaresisht se ke marre persiper te jesh deri ne fund sekseri i tyre i punëve të pista jo vetëm ne Shqiperi e ne Rajon, por edhe ne zonat me te turbullta të globit!