I shpallur në kërkim një shtetas shqiptar është arrestuar në Piken Kufitare greke nga punonjësit e policisë.

Ndaj tij është dhënë dënimi me 3 vite burg për blerje, posedim dhe trafik droge.

I arrestuari do të dërgohet në Prokurorinë e Janines.