‘Ujërat’ në Big Brodher Vip Albania pritet të trazohen sonte nga nje hyrje e re.

Behet fjale per gazetarin e njohur permetar, Bledi Mane.

Pritet qe permetari Mane të shkaktojë” tërmet” në Big Brodher;

Në shënjestër të Manes do të jenë Olta dhe Luizi.