Lideri historik i Partisë Demokratike, Prof. Dr. Sali Berisha, do të festojë ditën e sotme me demokratët e Gjirokastrës. 31-vjetorin e themelimit të degës së PD.

“Ditën e enjte, më datën 6 janar, ora 17:00 në sallën e Hotel Olimpik të qytetit të Gjirokastrës do të kremtohet 31-vjetori i themelimit të Partisë Demokratike Gjirokastër. Na nderon me prezencën e tij edhe Prof.Dr. Sali Berisha. Ftohen të gjithë demokratet dhe demokratët e Gjirokastrës të marrin pjesë. Të bashkuar, fitojmë!,” thuhet në njoftimin zyrtar.