Ka perfunduar pa sukses takimi i ministrave të Jashtëm të Rusisë dhe Ukrainës

Pas takimit, dy ministrat Lavrov dhe Kuleba  mbajten një konferencë për mediat, ku secili dha mendimet e veta per situaten aktuale ne Ukraine.