Pak minuta me pare ne rrethrrotullimin e lagjes “Punetori” ne Gjirokaster, ka rene zjarr ne banesen e V. S.

Ne vendngjarje eshte nisur nje automjet zjarrfikes me 3 efektive dhe vete kreun e PMZSH Gjirokaster, Pellumb Shalari, si dhe policia.

Zjarri mesohet se eshte shkaktuar nga nje bombel gazi, qe perdorej per gatim e vendosur ne ballkonin e baneses.

Nga zjarri ka vetem deme materiale.