Rritet me 80% çmimi i biletave te transportit urban ne qytetin e Gjirokastres.

Kjo rritje eshte provokuar nga çmimi i karburantit, qe ka njohur rritje te pazakonte ditet e fundit.

Sot operatoret e linjave urbane ne qytet, kane rritur me 20 leke çmimin e biletave ne te katerta linjat qe operojne ne brendesi te qytetit te Gjirokastres, si dhe ne tre linjat rurale.

Nuk dihet sesi di te pritet sot nga udhetaret kjo rritje e çmimeve, por nga ana e tyre operatoret urbane shprehen, se kjo rritje madje nuk justifikon as koston e sherbimit te ofruar, pasi edhe me kete çmim te ri ata dalin pothuajse me humbje.

Deri nje dite me pare nje bilete kushtonte 30 leke, ndersa sot 20 leke me shume.