Merr flake oxhaku i shtepise, shpeton mrekullisht e moshuara.

Ngjarja ka ndodhur para pak ne lagjen “Blloku i Furrave” ku soba e drurit ka alarmuar banuesen e moshuar te shtepise Barie Lulo, e cila jeton e vetme.

Menjehere ajo ka njoftuar PMNZSH, forcat e se ciles mbërritën në vendngjarje ne kohe rekord.

Pikerieht shpejtesia e nderhyrjes se zjarrefikesve shmangu nje tragjedi te vertete, duke bere te mundur shuarjen e flakeve qe ne oxhak dhe mos depertuar rrezja e zjarrit ne banesen 2 kateshe.