Digjet nje kasolle banimi e komunitetit rom ne Gjirokaster.

Ngjarja ka ndodhur kete mengjes ne lagjen ”ZINXHIRA” tek ish tregu i fruta perimeve ne Gjirokaster.

Zjarri eshte shkaktuar si rezultat i pakujdesise se treguar nga bujtësit e kasolles se banimit te cilet kishin ndezur me qellim ngrohjen ne kushtet e motit te ftohte.

Menjehere PMNZSH Gjirokaster, nderhyri ne kohe duke neutralizuar flaket dhe shmangur nje tragjedi.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm