Nje 45 vjeçar baba i dy femijeve ka pire fotoksine dhe eshte transportuar me urgjence drejt Spitalit te Gjirokastres.

Mesohet se 45 vjeçari eshte banor i Gjirokastres dhe ishte i ndare nga bashkeshortja.

Burimet nga spitali konfirmojne se gjendje e tij eshte kritike per jeten.

Pritet transportimi me helikopeter drejt kryeqytetit.