Është duke vijuar operacioni për ekzekutimin e urdhër arresteve të Prokurorisë së Sarandës, në kuadër të operacionit të sotëm, ku janë lëshuar urdhër arreste për zyrtarë e qytetarë, për tjetërsimin e rreth 10 mijë m2 tokë publike në Sarandë.

Mësohet se janë ekzekutuar urdhër arrestet për shtetasit Fredi Merkuri, Valter Llomi dhe Argonida Canaj, të cilët janë përfitues të tokave përmes dokumenteve të falsifikuar.