Nje turiste gjermane ka rene nga ujvara ne zonen e Çarçoves ne Permet, duke shkaktuar lendime serioze ne koke dhe pjese te trupit.

Ajo eshte transportuar ne Spitalin Rajonal te Gjirokastres, per nderhyrje me te slecializuar.

Nderkohe qe gjendja e saj ka qene serioze per jeten, eshte percjelle para pak minutash me helikopter ne drejtim te Sittalit te Traumes ne kryeqytet.

Turistja gjermane me inicialet G.U. ishte pjese e nje grupi turistesh gjermane, qe ishin duke vizituar kuroren e gjelber ne Çarçove dhe teksa ishte duke fotografuar ka rene ne ujevare ku dhe eshte lenduar ne koke.