Para pak një turiste r huaj ka rënë në kanionin e Gjipesë.

Turistja si pasojë e rrëzimit ka pësuar fraktura të lehta dhe është dërguar për të marrë ndihmën e parë mjekësore në spitalin e Himarës.

Bëhet me dije se turistja është jashtë rrezikut për jetën.

Turistja në momentin e rrëzimit ka qenë e shoqëruar nga dy shtetas të tjerë.