Kjo e diel ka shenuar rritje te numrit te infektimeve me coronavirus ne vendin tone.

Keshtu, sipas buletinit te Ministrise se Shendetesise, gjate 24 oreve te fundit jane regjistruar me covid-19:

33 raste në Tiranë, 16 raste në Fier, 5 raste në Durrës, nga 2 raste në Kavajë e Vlorë dhe 1 rast në Sarandë.