Policia greke ka zbuluar një skemë të mirfilltë piramidale, ndërsa arrestoi dy shqiptarë, nga 30 vjeç, dhe një grek 46 vjeç, që mendohet se drejtonin të gjithë aktivitetin kriminale.

46-vjeçari është një person i njohur në Heraklion, si nga çështje të ndryshme kriminale, ashtu edhe nga prania e tij gjatë jetës së natës dhe në palestra. Ndërsa dy shqiptarët nuk janë shumë të njohur për drejtësinë greke.

Sipas policisë greke, në dosje ka dëshmi të rënda të viktimave që kanë besuar te drejtuesit e organizatës dhe kanë pranuar të flasin.

Gjithashtu si pjesë e grupit kriminal u arrestuan edhe një 24 vjeçar dhe një 45 vjeçar, që mendohet se kryeninin pastrimin e parave.

Sipas raportimeve, mësohet se të përfshirët në aktivitetin kriminal i kishin zhvatur disa personave shuma të mëdha parash dhe më pas blinin makina luksoze si Porsche, Jaguar apo Epau.

Policia greke ka zbuluar një skemë të mirfilltë piramidale, ndërsa arrestoi dy shqiptarë, nga 30 vjeç, dhe një grek 46 vjeç, që mendohet se drejtonin të gjithë aktivitetin kriminale.

46-vjeçari është një person i njohur në Heraklion, si nga çështje të ndryshme kriminale, ashtu edhe nga prania e tij gjatë jetës së natës dhe në palestra. Ndërsa dy shqiptarët nuk janë shumë të njohur për drejtësinë greke.

Sipas policisë greke, në dosje ka dëshmi të rënda të viktimave që kanë besuar te drejtuesit e organizatës dhe kanë pranuar të flasin.

Gjithashtu si pjesë e grupit kriminal u arrestuan edhe një 24 vjeçar dhe një 45 vjeçar, që mendohet se kryeninin pastrimin e parave.

Sipas raportimeve, mësohet se të përfshirët në aktivitetin kriminal i kishin zhvatur disa personave shuma të mëdha parash dhe më pas blinin makina luksoze si Porsche, Jaguar apo Epau.