Policia ka zhvilluar aksion antidrogë në disa qytetet të Shqipërisë. Forcat policore kanë kryer kontrolle në Shkodër, Malësi e Madhe, Krujë, Tepelenë dhe Vlorë.

Sipas asaj që raportohet në media, janë identifikuar disa parcela kanabisi, nga kontrollet e befasishme të policisë në këto qytete.

Nga policia mësohet se të angazhuar janë rreth 1324 punonjës policie në total si edhe 38 drone.

Ngelen per t’u pare rezultati i aksionit ne fjale.