Një zjarr i madh ka rënë në lagjen Zinxhira në Gjirokastër .

Zjarri ka rënë në zonën ku jeton komuniteti rom dhe banesa ishte në emër të Vasil Xhihanit.

Siç njofton korrespondentja e MCN nga Gjirokastra, të lajmëruar edhe nga policia janë  nisur menjëherë  në vendin e ngjarjes dy automjete zjarrfikëse, të cilat po punojnë për shuarjen e flakëve.

Nuk raportohet për dëme në njerëz por dëmeve materiale.