Kryeministri Edi Rama braktiset nga lazaratasit. E presin vetem nxenes dhe punonjes te administrates publike.

Rama ka qenë në ato bashki të cilat e votuan, por kësaj here takimin e falenderimeve e ka zhvilluar në Lazarat ku PS mori vetem 20 vota per Keshillin Bashkiak, ndersa koalicioni opozitar Bashke Fitojme 90%.

Rama u takua me një grup nxenesish dhe pjestare te administrates publike në Qendrën e përpunimit të bimëve medicinale të inauguruar dy ditë më parë. Banoret e ketij fshati ashtu sic pritej as nuk denjuan te dilnin per t’a pritur pasi sic dihet Rama eshte autori i masakres se qershorit te 2014 ku policia plaçkiti dhe keqtrajtoi banoret ne te ashtuquajturin operacion antikanabis.