Kryesia e deges se PD ne Gjirokaster eshte mbledhur mbremjen e djeshme per te koordinuar veprimet ne fushaten elektorale qe po troket.

Ne mbledhjen e kryesise anetaret kane vene theksin ne evidentimin e problemeve qe jane te dukshme nga komuniteti ne Bashkine e Gjirokastres.

Ne kete takim, kandidati i koalicioni BASHKE FI|TOJME per Bashkine e Gjirokastres, Dorian Lani, ka kerkuar prej strukturave drejtuese angazhim ne terren per evidentimin e problematikave dhe denoncimin e tyre tek qytetaret.

Koalicioni BASHKE FITOJME pretendon qe te fitoje Bashkine e Gjirokastres permes kandidatit Dorian Lani, i cili eshte nje emer i pakontestuar dhe qe gjeneron respekt tek qytetaria gjirokastrite.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm