Një police me origjinë shqiptare është nderuar me “Çmimin e Vitit” në Florida të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Arjeta Kavaja ka marrë dekoratën “Policja e Vitit 2022 për Ekip të Intervenimit në Kriza” nga Universiteti i Central Florida, për kontributin e dhënë prej saj në radhët e policisë amerikane.

Një nderim për përformancën dhe kontributin e jashtëzakonshëm të saj ndaj komunitetit universitar në Florida.