Një oficer në qendër të një skandali seksual të policisë tha se ajo ishte ‘e dëshpëruar’ dhe ‘budallaqe’ pasi kaloi një divorc të vështirë.

Në fillim të këtij muaji, pesë policë nga Departamenti i Policisë La Vergne në Tenesi u liruan nga detyrat e tyre pasi u raportua se ata bënin seks në detyrë dhe i dërgonin imazhe njëri-tjetrit.

Pjesa më e madhe e fokusit është te Maegan Hall, e cila thuhet se ka pasur lidhje me një numër kolegësh të saj duke përfshirë rreshterin Lewis Powell, oficerin Larry Holladay, oficerin Juan Lugo, rreshterin Ty McGowan dhe detektivin Seneca Shields.

Në një raport pas një hetimi të brendshëm nga departamenti i policisë, thuhet se Hall, 26 vjeç, gjithashtu kishte një treshe me oficerin Patrick Magliocco dhe gruan e tij.

Edhe pse ajo fillimisht i mohoi pretendimet, WSMV4 tani ka marrë transkriptet e intervistave me oficerët e përfshirë në skandalin seksual, duke treguar se Hall tani ka pranuar aferat.

Ajo shpjegoi se si situata doli jashtë kontrollit, duke i thënë kreut të departamentit të HR Andrew Patton:

“Unë dhe burri im ishim në prag të një divorci dhe unë thjesht u plasa dhe më pas doli nga kontrolli situata. Unë u bëra budalla, u dëshpërova, mendoj, dhe djemtë janë djem dhe ata do të ngulin atë “mikun” e tyre në çdo gjë.”

Kur u pyet për detaje në lidhje me treshen me Magliocco dhe gruan e tij, Hall tha: “Gruaja e tij u shfaq dhe mendoj se ajo duhej të punonte mëngjesin tjetër. Pra, ne po e çonim atë në makinën e saj dhe në rrugën e kthimit thjesht po flisnim dhe shkuam afër brigjeve e patëm marrëdhënie.”

Fotot nudo u tha gjithashtu se ishin shkëmbyer mes Hall dhe një numri oficerësh të tjerë.

Diku tjetër në intervistat e gjata, ajo pranoi se kishte kryer seks oral me Powell brenda një nënstacioni policor.

Duke shpjeguar pse ajo fillimisht gënjeu për akuzat, Hall tha se nuk donte të prishte karrierën e Powell dhe sugjeroi se ishte e shqetësuar për sigurinë e saj nëse fliste.

Oficerët Lugo-Perez, Shields, Holladay, Powell dhe Lugo-Perez në mënyrë të ngjashme i mohuan akuzat fillimisht përpara se të rrëfenin përfshirjen e tyre me Hall.