Facebook vjen me opsionin e ri Reels. Lajmin e ka njoftuar vetë CEO i Facebook, Mark Zuckerberg.

Reels është tashmë formati ynë i përmbajtjes me rritjen më të shpejtë deri tani, dhe sot ne po e bëjmë atë të disponueshëm për të gjithë në Facebook në mbarë botën.

Ne dëshirojmë që Reels të jetë vendi më i mirë për krijuesit që të lidhen me komunitetin e tyre dhe të bëjnë jetesën, ndaj po lançojmë gjithashtu mjete të reja për fitimin e parave.

Facebook ka njoftuar se do të kalojë në teknologji të avancuar dhe platfor dhe platforma do mbajë emrin Meta.