Ashtu sic kemi bere me dije diten e djeshme, Partia Demokratike organizon te dielen 17 prill, zgjedhjen e kryetarit te deges Gjirokaster.

Njeri prej garuesve eshte edhe Daniel Sino, anetar i PD-se Gjirokaster dhe kontribues i saj prej vitesh.

Me poshte mund te ndiqni CV e kandidatit per kryetar i PD-se dega Gjirokaster, Daniel Sino:

Daniel Sino, 39 vjecar lindur dhe banues ne qytetin e Gjirokastres, konkurrent perballe Eri Shehaj, ne zgjedhjet e te dieles per kreun e PD Gjirokaster.

Danieli rrjedh nga nje familje e hershme gjirokastrite me aktivitet te ngjeshur politik ne PD Gjirokaster.

Fillimet ne PD i ak qe ne moshen e gjimnazit.

Ka mbaruar studimet e larta ne Fakultetin e Shkencave te Natyres ne Tirane.

Karriera ne institucionet shteterore fillon:

Kryetar i Deges se Arkivit prane Drejtorise Rrajonale te Sigurimeve Shoqerore Gjirokaster. Kordinim dhe pergatitja e dokumentacioneve te ndryshme per qytetaret e Qarkut Gjirokaster, planifikimi i operimit ne terren dhe pergatitja e programit javor per specialistet.

Me nderrimin e pushtetit ne 2013 hiqet nga puna per shkaqe politike, nderkoje qe fillon pune si menaxher rajonal prane kompanise “Megatek materiale ndertimi” per Shqiperine e jugut.

Shtimi i pikave te reja mbajtja e klientve ekzistues, mbajtje ne kontroll te llogarive te klientve dhe raportim. Menaxher rrajonal prane kompanise “Dekoll SH.P.K materiale ndertimi” per Shqiperine e jugut.

Gjate ushtrimit te detyrave Daniel Sino ka treguar perkushtim, seriozitet dhe profesionalizem, inisiative ne situate komplekse, aftesi per te punuar ne grup.

Qe nga viti * 2001 – 2005 sekretar pd seksioni Manalat * 2005 – 2009 kryetar pd seksioni Manalat * 2009 – 2013 kryetar grup seksioni per lagjet e siperme * 2014 – e ne vazhdim anetar kryesie.

Danieli eshte Kyetar i gr.sek Manalat . Antar kryesie te Pd qe prej vitit 2014 e ne vazhdim.