Gishtat tuaj mund t’ju tregojnë shumë për personalitetin tuaj. 

Ky hulumtim ka disa rezultate befasuese!

Hulumtimet bëhen gjatë gjithë kohës dhe shumica e tyre kalojnë pa u vënë re, por ndonjëherë hasim disa rezultate që janë shumë interesante për të mos i ndarë.

Mund të jetë argëtuese të mësosh për fakte të reja, megjithëse ndonjëherë hasni gjëra që nuk do t’i kishit ditur më mirë.

Sekreti qëndron tek gishti i unazës dhe gishti tregues.

Mund të thotë shumë se çfarë lloj personi jeni.

 Ekzistojnë tre lloje rastesh: A, B dhe C.

A. Gishti i unazës është më i gjatë se gishti tregues.

Këtu po flasim për njerëz të pashëm. Ata janë simpatikë dhe mund të shkojnë mirë me të gjithë. Megjithatë ata janë pak më agresivë dhe janë të shpejtë për të marrë rreziqe. Kjo do të thotë gjithashtu se ky lloj personi shpesh fiton më shumë para se kolegët e tyre me një gisht unazor më të shkurtër.

B. Gishti i unazës është më i shkurtër se gishti tregues.

Njerëzi me këto duar janë shumë të sigurt dhe mund të jenë edhe pak narcisist. Këta njerëz nuk e kanë problem të jenë shpesh vetëm dhe nuk u pëlqen të shqetësohen. Megjithatë, kur bëhet fjalë për dashurinë, ata janë më pak të sigurt pasi nuk janë ata që bëjnë lëvizjen e parë dhe marrin iniciativën.

C. Gishti i unazës dhe gishti tregues kanë të njëjtat gjatësi.

Ndoshta kjo tashmë thotë mjaft. Njerezit me këto duar janë ndërmjetës të mirë, shumë besnikë dhe të dashur. Gjithçka është e balancuar me këtë lloj. Ata janë të qetë dhe gjithçka duket se po shkon mirë, sikur gjithçka të jetë e organizuar.

Si mendoni, e njihni veten apo një person të dashur në një nga këto kategori?