Deputeti demokrat i Qarkut te Gjirokastres, Prof. Dr. Tritan Shehu, ka marre pjese ne meshen e mbajtur tek ”Bijat e Krishtit Mbret” ne Qendren “Giussepe Grass” ne qytetin e Gjirokastres.

Zoti Shehu, ka qene nen shoqerine e bashkeshortes Aida dhe kreut ne detyre te PD Gjirokaster Dasho Aliko.

Pas meshes se mbajtur, deputeti Shehu ka percjelle urimin per te gjithe besimtaret katolike gjirokastrite.