Nje i moshuar 80 vjecar duke shkuar per peshkim i ka rreshkitur kemba dhe si pasoje ka rene ne rjedhen e lumit Drino ne Gjirokaster ne afersi te Ures se Subashit ne kufirin administrativ mes Gjirokastres dhe Tepelenes.

PMNZSH Gjirokaster me ne krye drejtuesin e vet Pellumb Shalarin ka shkuar ne vendngjarje ku u be i mundur shpetimi i tij dhe transportimin drejt Spitalit Rajonal.

I moshuari Prokop Marku 80 vjeç nga fshati Hundkuq kishte demtime te lehta dhe thyerje gjymtyresh.