Propozohet Armando Duka si kandidat per president te FSHF. Gjate punimeve te Asamblese se Shoqates Rajonale te Futbollit ne Gjirokaster eshte propozuar qe kreu aktual i federates te mandatohet edhe nje here ne krye te shtepise se futbollit. Asambleja e Gjirokastres ka propozuar edhe emrat e Altin Çomos dhe Xhevit Kaçorrit si delegate per ne Asamblene e marsit.

Ne Shoqaten Rajonale te Gjirokastres nuk jane zhvilluar zgjedhje per kryetar pasi zoti Sadikaj eshte votuar ne vitin 2020 per nje mandat 4 vjeçar.