Ndodhi!

Gjirokastra i eshte bashkuar diten e sotme protestes kombetare.

Ndonese te paket ne numer te rinjte kane kerkuar nga qeveria shqiptare te ndaloj rritjen abuzive te cmimeve dhe hapjen e vendeve te punes .

Qytetaret do te mblidhen serish neser ne sheshin kryesor te qytetit.