Zv.ministri i brendshem Andi Mahilaj ka inspektuar zyrat e Adisas ne Gjirokaster te cilat nuk do te funksionojne me sic kane qene dhe per te cilat me pompozitet u krijuan nga Rilindja.

Per te dhene spegime qytetareve te cilet mungonin, zv ministri i brendshem Andi Mahilaj ka gjetur gazetare ne rruge dhe u ka dhene atyre spegime ne vend te interesimit qe kane vete qytetaret.

Sipas tij, ADISA do te mbyllet shume shpejt dhe procesi i marrjes se sherbimve online po vijon mire deri me tani. Mahilaj ka thene se marrja e sherbimeve online do tua beje me te lehte qytetareve shqiptare si dhe do te kete me pak shpenzime per shtetin.

Megjithate qytetaret e kane te veshtire te aplikojne online per shkak te moshes, mungeses se informacionit si dhe pa aksesueshmerise ne internet cka per Mahilajn nuk eshte problem i tij.