Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë mbremjen e sotme në Tiranë, Durres, Vlore, Korçe, Pogradec dhe Berat.

Epiqendra e tërmetit ka qenë në në Follorine të Greqisë.

Sipas EMSC tërmeti ka qenë 5.8 rihter.

Thellësia e këtij tërmeti ka qenë 2 km ndërsa ka pasur një ndjeshmëri tepër të madhe.