Te dielen, 17 prill do të zhvillohen zgjedhjet për drejtuesin e degës se Partise Demokratike dega Gjirokaster.

Procesi i votimit do të kryhet në ambjentet e Pallatit të Sportit, nga ora 9:00 në orën 17:00.

Ne gare do te jene Daniel Sino dhe Eri Shehaj.

Me poshte do te ndiqni CV e njerit prej garuesve, Eri Shehaj, qe konsiderohet nga anetaresia e demokrateve gjirokastrite, si kandidat potencial per marrjen e drejtimit te PD-Gjirokaster per kater vitet e ardhshme.

Eri Shehaj 40 vjec lindur dhe banues ne Gjirokaster.

I arsimuar për Ekonomik – Administrim Publik.

Aktualisht Administrator Sheni-Troft Sh.p.k .

Me pare ne qeverisjen e PD ka qene drejtor OSHE Njesia Gjirokaster 2013 , drejtor dega Thesarit Gjirokaster 2011-2013, Drejtor Cez Shperndarje Rajoni Gjirokaster 2009-2010 , Shef deges te shitjes OSSH Drejtoria Rajonale Gjirokaster 2007-2009.

Kandidati Eri SHEHAJ ka aktualisht Kryetar grupseksioinit Kodra e Shtufit-Granic Nga 2018 deri sot anetar kryesie ne Degen PD Gjirokaster. Nga 2014-2018, Nenkryetar i FRPD Gjirokaster. Nga 2009-2014, dejtues Fushate ne Njesine Administrative Cepo.

Eri SHEHAJ rjedh nga nje familje e perndjekur politik nga Fshati Kardhiq, Njesia Administrative Cepo, Gjirokaster, ku stergjyshi Selfo Shehaj eshte burgosur nga regjimi komunist per 8 vite, pasi ka qene drejtues i Ballit Kombetar ne zone.

Famija e Eri Shehaj pas viteve 90 e deri me sot ka qene gjate gjithe kohes e angazhuar me Partine Demokratike. Zoti Shehaj gezon mbeshtetje te anetaresise se PD dhe me gjere pasi vazhdimisht ka qene i angazhuar per organizimin e strukturave te PD Dega Gjirokaster ne drejtim te institucioneve te Rendesishme ne Gjirokaster. Anetar i Keshillit Bashiak te Qytetit, antar i keshillit Komuna Cepo.

(Shënim: Kështu vijohet me rradhë me të gjithë kandidatët e identifkuar dhe propozuar nga anëtarët, apo të vetëidentifikuar që janë konfirmuar nga Kryesia e Degës)