Fotoja e diktatorit Enver Hoxha, shfaqet në një tubim të zhvilluar në Madrid nga ana e të majtëve spanjollë.

Fotoja e gjirokastritit Hoxha shfaqet mes ideologëve të komunizmit, Marksit, Engels, Leninit dhe Stalinit.