Pas zhvillimeve të fundit në Partinë Demokratike, ku gjykata vendosi që selia, logoja dhe vula ti kalojnë Komisionit të Rithemelimit, Lideri Historik i Demokratëve Sali Berisha do vijojë me foltoret e radhës gjatë ditës së sotme.

Berisha ka njoftuar se do zhvillojë një takim me demokratët e Tepelenës dhe Përmetit.

Ja njoftimi:

Te dielen, 27.03.2022, ne ora 11:00, lideri historik i demokrateve z. Sali Berisha zhvillon Foloren e radhes ne Tepelene. Foltorja zhvillohet me pas ne Permet, ne ora 13:00.