Eni Qirjako, Andi Agaraj, Klodian Sota dhe Endri Ikonomi janë katër personat e arrestuar për skandalin e publikimit të pagave.

Qirjako dhe Agaraj akuzohen për veprën penale ‘shpërdorim detyre’ kryer në bashkëpunim.

Sota akuzohet për veprën penale ‘Korrupsioni aktiv i personave që ushtrojnë funksione publike’.

Ikonomi akuzohet për veprën penale ‘Korrupsioni pasiv në sektorin privat’.

I proceduar penalisht në gjendje të lirë është edhe shtetasi Ervin Muça, detyrë Drejtor i IT në Drejtorinë e Përgjithshme.