Tritan Shehu, deputeti i Partise Demokratike per Qarkun Gjirokaster, permes nje shkrimi ne fb ka bere me dije se ka filluar procesi i riorganizimit te Partise Demokratike per Qarkun Gjirokaster.

Shehu u ka bere thirrje te gjithe qytetareve qe aspirojne te behen pjese e aksionit politik ne perballje me regjimin.

Ja shkrimi i plote i Shehut:

Deget e PD te Qarkut te Gjirokastres filluan procesin e riorganizimit dhe te zgjedhjeve te tyre te brendeshme.

Per kete qellim ne deget perkatese grupet e punes keto dite u njohen me udhezuesin perkates te Komisionit te Rithemelimit, duke percaktuar hapat dhe kalendarin konkret per perfundimin e ketij procesi ne nivel seksionesh e grupseksionesh deri me 15 shkurt.

Ky do te jete nje proces i hapurt , gjithe perfshires e demokratik, qe synon ne konsolidimin e metejshem te PD ne Qark, si pjese e Partise Demokratike ne terresi, ne perpjekje per tu bere sa me efektive ne luften opozitare, per te cilen ka nevoje vendi.

Jane te ftuar te gjithe demokratet, edhe ata qe per aresye te ndryshme nuk kane qene pjese e strukturave aktive ne hapesira te ndryshme kohore, te na bashkohen ne kete proces ringritjeje.

Po keshtu ne i kemi dyert te hapura per te rinjte, per te gjithe ata qe aspirojne te behen tashme pjese e aksionit tone politik ne perballje me kete regjim.

PD po ringrihet per te realizuar „permbysjen“ e madhe shpetimtare per te gjithe.

Pra le te behemi te gjithe se bashku pjese aktive e ndryshimit te shume pritur.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbëMund të jetë një imazh i 2 personaMund të jetë një imazh i një ose më shumë persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme