Ndonëse nuk është përfaquar plotësisht nga çdo grupmoshë, kryeministri Rama, ka vendosur që të dixhitalizoj shërbimet e dokumentacioneve.

Në një postim në Facebook ai shkruan se me datë 30 prill do të mbyllon sportelet për të vijuar online, gjë e cila sipas tij do t’i jap fund korrupsionit të administratave në shërbim të qytetarëve.

“Nga e 33-ta Shqipëria ngjitet në vendin e 17-të për shërbimet digjitale dhe del e para në rajon. Në 30 prill mbyllim sportelet e shërbimeve me dokumenta dhe i japim një shqelm vendimtar korrupsionit, radhave, zvarritjeve për marrjen e një dokumenti shtetëror”, – shkruan kryeministri Rama.