Trafiku klandestin vazhdon me ritme të kenaqshme ne Gjirokaster.

Nje 52 vjeçar vihet ne pranga nga Seksioni për Hetimin e Trafiqeve të Paligjshme dhe Narkotikëve në Policine Vendore te Gjirokastrës.

A. B., nga Mallakastra u ndalua pasi nga veprimet hetimore rezultoi se një ditë më parë,  ndihmoi tre shtetas të kalojnin kufirin në mënyrë të paligjshme drejt Greqisë kundrejt fitimit, pa dokumentacionin përkatës.

Materialet në ngarkim të mallakastriotit i kaluan Prokurorisë Gjirokastër për veprime te metejshme.