Njeri kryetar dhe tjetra kryetare Gjykate- cilët janë dy gjyqtaret hamshor të jugut

Jo pak herë jemi ndeshur me afera seksuale të gjyqtarëve dhe prokurorëve, të cilët përveç paaftësisë karakterizohen edhe nga veprime të turpshme dhe e kanë kthyer gjykatën në një bordello.

Por cilët janë keta funksionar të drejtësisë? Për momentin do tju informojmë se të dy këta gjyqtar janë kryetar gjykatash në jug të Shqipërisë.

Vijon……….

Burimi: In-front.org