Kanë filluar negociatat për armëpushim mes delegacioneve të Kievit dhe Moskës.

Takimi po zhvillohet në rajonin Gomel, në kufirin me Bjellorusinë.

Bisedimet zhvillohen në brigjet e lumit Pripyat.

E gjithë bota është në pritje të rezultateve që do të dalë nga ky takim.