U deshen dy dite qe deputetja e Gjirokastres dhe njekohesisht ministrja e turizmit, qe eshte pergjegjese direkte per mbarevajtjen e plazheve te Shqiperise, te kujtohej dhe te thoshte dy fjale per tragjedine e tmerrshme qe i mori jeten nje engjelli te vogel nga papergjegjshmeria e nje polici me skaf.

Kujtojme se ishte Kumbaro qe para pak kohesh deklaroi me pompozitet se, tashme ne gjithe bregdetin shqiptar cdo mjet motorik eshte nen kontroll.

Reagimi i Kumbaros ka ardhur ne Twitter dhe jo ne fb ku ajo reagon gjithmone, pasi e dinte shume mire qe do ‘fertelosej’ nga komentet e shumta te qytetareve te indinjuar.

Njësoj si Edi Rama, as Mirela Kumbaro, ministrja e Turizmit, nuk mban përgjegjësi per ngjarjen e Himares.

Ajo  shkruan se një engjëll humbi jetën e saj për shkak të marrëzisë së një personi që theu ligjin.

Image